Volg Op de borgh Bed & Breakfast

 Op het platform naar uw keuze!

Om te reserveren bel: 0643178285

Home

Accommodatie

Omgeving

Over ons

Loading...

Plaatsen in de omgeving.


Op fietsafstand van plaatsen als Hardenberg (11 km, Gramsbergen (11 km), Uelsen (14 km) en Itterbeck kunt u genieten van de landelijke rust. Op de Borgh  heeft prachtige vergezichten op de Wielener Berge. Ook zijn er schitterende natuurgebieden in de omgeving van Wilsum (9 km) en Itterbeck.


Heesterkante:

Onze Bed and Breakfast ligt in de streek Heesterkante, voornamelijk argrarische bestemming. Aangrenzend aan Op de Borgh heeft de prins van Bentheim und Steinfurt, Carl Ferdinand (overigens door het tweede huwelijk van zijn vader ook nog familie van Willem Alexander), honderden hectares landbouwgrond, welke door de boeren in erfpacht zijn.

De regenrivier Vechte stroomt  meanderend door de omgeving, waar een fietspont (Fär Harm) de verbinding met de andere oever onderhoudt.


Wilsum:

Prachtig golvend oud cultuurlandschap, niet aangetast door verkaveling. Mooie watermolen waar je tevens lekker kan eten of gewoon een kop koffie op het terras kan pakken.


Uelsen:

Lief dorpje met een mooie historische kerk in de kern. Prachtig openlucht zwembad in het Feriengebiet en een prachtige speeltuin voor kinderen tot 12 jaar.


Emlichheim:

Klein dorpje met de voorzieningen die niet onderdoen voor een stadje met

regiofunctie. Veel winkels en gezellige restaurants. Om de Stübchen (kroegjes) niet te vergeten.

Home Accommodatie Over ons Omgeving

Home

Accommodatie

Omgeving

Over ons

Op de Borgh Bed & Breakfast

Scholtmanss Diek 12

49824 Laar/Heesterkante


Telefoon: (+31)0643178285

Email: info@opdeborgh.nl

Volg ons!

Om te reserveren bel: 0643178285

BED & BREAKFAST

Op de Borgh